Reforma Edifici Aragó

La reforma integral d’aquest edifici a Cambrils va incloure la renovació de la façana, noves instal·lacions i millora dels interiors. Un canvi transformador a la localitat.

Una reforma en un edifici de pisos a la localitat de Cambrils és una oportunitat emocionant per millorar la confortabilitat i la qualitat de vida dels seus residents. Aquesta classe de projecte inclou diverses millores destinades a optimitzar l’habitatge i fer-lo més agradable i funcional per a tots.

Una de les primeres àrees a considerar en una reforma d’aquest tipus és la millora de les instal·lacions comunes.  Aquestes millores no només incrementen la comoditat dels residents, sinó que també afavoreixen la seguretat i accessibilitat de l’edifici.

La renovació dels interiors dels pisos també és essencial per millorar la confortabilitat. Això inclou la modernització de la cuina i el bany, la instal·lació de sòls nous i la renovació dels sistemes elèctrics i de plomeria. Optimitzar l’espai d’emmagatzematge i incorporar elements de disseny funcional també pot millorar significativament la qualitat de vida dels residents.

En resum, una reforma en un edifici de pisos a Cambrils pot transformar l’habitatge en un espai més modern, eficient i confortable per als seus residents.

Galeria d’imatges

Ubicació

Cambrils

Any de reforma

2021

Superfície

250 m²

Ir al contenido