Edifici Rocaplana

Rocaplana acull un edifici plurifamiliar amb 18 habitatges i piscina comunitària. Un entorn ideal per a la convivència i el confort compartit.

L’edifici plurifamiliar construït a Rocaplana és una incorporació excepcional a aquesta zona, oferint 18 habitatges en un entorn comunitari còmode i agradable. Aquesta estructura residencial destaca per la seva funcionalitat i les seves instal·lacions compartides, com la piscina comunitària.

Amb 18 habitatges, aquest edifici ofereix una varietat d’opcions d’habitatge, des d’apartaments més petits fins a àtics i apartaments de mida mitjana. Cada unitat està dissenyada per maximitzar l’espai i la comoditat, amb detalls moderns i acabats de qualitat.

La piscina comunitària és un element destacat d’aquest edifici, proporcionant un espai de relaxació i entreteniment per als seus residents. És un lloc perfecte per socialitzar, prendre el sol i gaudir del clima mediterrani sense sortir de casa.

En resum, l’edifici plurifamiliar a Rocaplana amb 18 habitatges i piscina comunitària és una excel·lent opció per a qui busca una residència ben equipada en una ubicació atractiva. Amb un entorn comunitari actiu i serveis comuns com la piscina, aquest edifici ofereix un estil de vida còmode i convenient per als seus residents.

Galeria d’imatges

Ubicació

Rocaplana

Any de construcció

2021

Superfície

250 m²

Ir al contenido