Casa Sitges

La casa a Sitges ofereix una combinació perfecta: piscina privada, garatge, dues plantes elegants i una terrassa amb vistes increïbles.

La casa unifamiliar construïda a Sitges combina elegància, lluminositat i comoditat. Aquesta propietat té una estètica contemporània i compta amb piscina, garatge, dues plantes i terrassa.

El disseny d’aquesta casa unifamiliar destaca per la seva amplitud i funcionalitat. Amb dues plantes, ofereix espais generosos i ben distribuïts. Les àmplies finestres permeten que la llum natural inundi els interiors, creant una atmosfera lluminosa i acollidora a tota la casa.

L’estil modern de la casa unifamiliar a Sitges es reflecteix en les seves línies netes i acabats elegants. Els materials de qualitat utilitzats en la construcció realcen encara més la seva aparença sofisticada.

La presència d’una piscina complementa perfectament aquesta propietat, proporcionant un espai relaxant i refrescant per gaudir del clima mediterrani durant els mesos d’estiu. La terrassa també ofereix un lloc ideal per a reunions a l’aire lliure i per contemplar les vistes a Sitges i al mar.

Galeria d’imatges

Ubicació

Sitges

Any de construcció

2021

Superfície

250 m²

Ir al contenido