Casa Pluja – Riudoms

Dissenyada amb cura i atenció als detalls, la casa unifamiliar Pluja, ofereix un interior i exterior elegant i funcional.

Et presentem una casa unifamiliar moderna situada a Riudoms, que combina a la perfecció la funcionalitat contemporània amb l’elegància del disseny arquitectònic.

Amb una ubicació privilegiada enmig de la naturalesa, aquesta residència ofereix un entorn tranquil, mentre que alhora gaudeix de totes les comoditats.

La seva arquitectura destaca per les línies netes i els espais diàfans, creant una sensació d’amplitud i lluminositat en tota la casa.

Ofereix un interior elegant i funcional, amb acabats de primera qualitat i els darrers avanços tecnològics. Els finestrals panoràmics permeten gaudir de vistes impressionants al paisatge, mentre que els espais exteriors, incloent-hi jardins i piscina, conviden a gaudir de la vida a l’aire lliure.

Amb diversos nivells que s’adapten al terreny, aquesta casa unifamiliar ofereix una distribució versàtil que s’ajusta a les necessitats i preferències. Des de la seva piscina privada fins a la seva àmplia sala d’estar, és l’expressió perfecta de confort en un entorn idíl·lic.

Galeria d’imatges

Ubicació

Riudoms

Any de construcció

2021

Superfície

250 m²

Ir al contenido