Casa Pluja 3 – Riudoms

La Casa Pluja 3 a Riudoms és un exemple brillant de disseny arquitectònic contemporani. L’espai ideal per a viure en equilibri amb l’entorn natural.

La casa unifamiliar Pluja 3, situada a Riudoms, és un exemple extraordinari d’estil modern i funcionalitat combinat amb espais amplis i un entorn acollidor. Aquesta propietat destaca per la seva arquitectura contemporània, caracteritzada per zones obertes i una integració perfecta entre interiors i exteriors.

Grans finestres panoràmiques connecten els interiors amb el paisatge exterior, permeten una abundància de llum natural i vistes pintoresques del jardí i la piscina.

La presència d’una piscina i un ampli jardí amplifiquen l’encant de la casa Pluja 3. La piscina ofereix un refugi refrescant durant els mesos calorosos, mentre que el jardí proporciona un espai verd i relaxant per gaudir de la natura i organitzar reunions familiars i socials a l’aire lliure.

En resum, la casa unifamiliar Pluja 3 és molt més que una residència moderna; és un santuari de comoditat, funcionalitat i connexió amb la natura. Amb els seus espais oberts, piscina i jardí, aquesta propietat encarna l’estil de vida mediterrani al seu millor nivell.

Galeria d’imatges

Ubicació

Riudoms

Any de construcció

2021

Superfície

250 m²

Ir al contenido