Casa Cerdanya – Tarragona

La Casa Cerdanya, a Tarragona, fusiona l’arquitectura moderna amb l’entorn natural. Destaca per les seves línies netes i espais lluminosos.

La casa unifamiliar Cerdanya, ubicada a Tarragona, és un exemple destacat de modernitat, elegància i simplicitat en l’arquitectura residencial. Aquesta residència única es distingeix per la seva lluminositat, que és una característica clau del seu disseny.

Les finestres panoràmiques permeten que la llum natural inundi els seus espais interiors, creant una atmosfera càlida i acollidora.

Els espais interiors de la casa unifamiliar Cerdanya estan dissenyats amb un enfocament minimalista i una distribució fluida.

Les àrees socials són àmplies i obertes, fomentant la interconnexió entre els diferents ambients de la casa. Els detalls en la decoració són selectes i funcionals, amb una clara prioritat per la comoditat i la simplicitat.

En resum, la casa unifamiliar Cerdanya és un testimoni de com la llum, la modernitat i l’elegància poden fusionar-se en un disseny arquitectònic excepcional. És un refugi contemporani ideal per a aquells que busquen un estil de vida sofisticat i confortable enmig d’un entorn urbà.

Galeria d’imatges

Ubicació

Tarragona

Any de construcció

2021

Superfície

250 m²

Ir al contenido