Casa a La Móra – Tarragona

Descobreix la casa unifamiliar a La Móra, Tarragona, amb un estil urbà sofisticat i tocs mediterranis. Un refugi modern prop del mar.

La casa unifamiliar construïda a La Móra, una urbanització de Tarragona, d’estil modern està perfectament integrada amb el seu entorn mediterrani. Aquesta propietat destaca per la seva arquitectura contemporània, amb àmplies àrees obertes que s’ajusten perfectament al paisatge costaner i a les vistes panoràmiques de la zona.

Grans finestres i terrasses envolten la casa, permeten que la llum natural inundi els seus interiors i oferint vistes espectaculars de la costa mediterrània

Una característica destacada és la integració elegant d’aquesta propietat dins de l’urbanització de La Móra. Malgrat la modernitat del seu disseny, la casa es fon perfectament amb l’arquitectura i l’ambient de la zona, creant una harmonia visual única i una experiència de vida que combina el millor de la comoditat moderna amb el caràcter mediterrani tradicional.

A més, la proximitat a la costa mediterrània confereix a aquesta propietat un valor afegit. Els seus residents poden gaudir de la proximitat a platges idíl·liques i cales tranquil·les.

Galeria d’imatges

Ubicació

La Móra, Tarragona

Any de construcció

2021

Superfície

250 m²

Ir al contenido